Domeinnamen voor ambitieuze ondernemers

KING DOMAINS

WERKWIJZE

King Domains helpt al meer dan 10 jaar bedrijven, overheden en particulieren aan premium domeinnamen. Middels ons grote netwerk aan domeinnaamportfolio-eigenaren, -handelaren en -investeerders hebben wij toegang tot duizenden premium domeinnamen. 

 

 

Zodra er een aanvraag bij ons binnenkomt gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar domeinnamen die overeenkomen met de criteria van de opdrachtgever. Bij het vinden van de juiste domeinnaam houden wij rekening met het budget, het concept en de marketingstrategie. 

 

 

De opdrachtgever ontvangt van ons vervolgens binnen 7 dagen gratis een offerte met minimaal 3 domeinnamen die overeenkomen met de zoekopdracht. Onze diensten zijn voor de opdrachtgever volledig gratis. Wij rekenen bij een succesvolle bemiddeling geen courtage aan de opdrachtgever. 

 

 

Zodra de opdrachtgever akkoord geeft op overname van één of meerdere domeinnamen zetten wij het aankoopproces in gang. De opdrachtgever ontvangt van ons een koopovereenkomst met daarin de details van de aankoop.

 

 

Zodra de betaling van de opdrachtgever én de authorizatiecode/verhuiscode van de verkoper bij ons binnen zijn, dragen wij de domeinnaam over aan de opdrachtgever en betalen wij de verkoper uit. Zowel de opdrachtgever als de verkoper hebben bij ons de zekerheid van een veilige overdracht.

 

Waarom samenwerken met King Domains een goed idee is:

 

- Gratis en vrijblijvend (zelfs bij een succesvolle bemiddeling betaalt u ons niets);
- Snel resultaat (binnen 7 dagen de eerste offertes);
- Veilige overdracht (wij kunnen indien gewenst als escrow dienen);
- Wij zorgen voor een koopovereenkomst;
- Anoniem aankopen (wij communiceren met de verkoper, zodat u anoniem blijft);
- Alleen premium domeinnamen (met deze domeinnamen maakt u het verschil in uw online marketing en geeft u uw concurrenten het nakijken).